Politica Slide

(VIDEO) Aici sunt banii dvs.! Vedeți unde spune administratorul RAJDP că s-au dus banii în mandatele lui Nicușor Constantinescu

feb. 14, 2018 Mihaela Tîrpan

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă raportul activității pentru anul trecut. Printre obiectivele a fost și activitatea Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța, despre care șeful administrației județene susține că era pe butuci, respectiv în pragul falimentului. În susținerea declarațiilor sale, Lucian Lungoci, administratorul RAJDP Constanța, a adus acuzații grave fostelor conduceri ale Regiei de Drumuri, mandate asigurate de colegi de-ai săi din Partidul Social Democrat, Vasile Moldovan și Adrian Gâmbuțeanu. De precizat că ambii au fost șefii Regiei de Drumuri Județene din Constanța în perioada în care Consiliul Județean Constanța era administrat de fostul prim-vicepreședinte al PSD Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu.

Pentru a vedea acuzațiile aduse fostei conduceri a CJ Constanța, dar și care sunt obiectivele Regiei Județene de Drumuri Constanța, vă invităm să vizionați următoarele declarații.

Concluziile vă aparțin!

Comments

comments