Connect with us

Politica

(VIDEO) Aici sunt banii dvs.! Vedeți unde spune administratorul RAJDP că s-au dus banii în mandatele lui Nicușor Constantinescu

Published

on

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a prezentat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă raportul activității pentru anul trecut. Printre obiectivele a fost și activitatea Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța, despre care șeful administrației județene susține că era pe butuci, respectiv în pragul falimentului. În susținerea declarațiilor sale, Lucian Lungoci, administratorul RAJDP Constanța, a adus acuzații grave fostelor conduceri ale Regiei de Drumuri, mandate asigurate de colegi de-ai săi din Partidul Social Democrat, Vasile Moldovan și Adrian Gâmbuțeanu. De precizat că ambii au fost șefii Regiei de Drumuri Județene din Constanța în perioada în care Consiliul Județean Constanța era administrat de fostul prim-vicepreședinte al PSD Constanța, Nicușor Daniel Constantinescu.

Pentru a vedea acuzațiile aduse fostei conduceri a CJ Constanța, dar și care sunt obiectivele Regiei Județene de Drumuri Constanța, vă invităm să vizionați următoarele declarații.

Concluziile vă aparțin!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!