Connect with us

Politica

Omul propus de Palaz, respins din componența ATOP Constanța!

Published

on

Consilierii județeni au respins, astăzi, cu 18 voturi “împotrivă” și 15 “pentru” proiectul de hotătâre propus de președintele CJ Constanța Marius Horia Țuțuianu privind desemnarea și validarea ca membru în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța a unui consilier județean. Propunerea viza schimbarea consilierului Florin Goidea (PMP), care a demisionat, cu un coleg de-al său tot de la PMP, respectiv cu Daniel Turcu.

Turcu era propunerea președintelui PMP Constanța, Claudiu Palaz, și vine după disputa publică pe care acesta a avut-o pe această temă cu deputatul de Constanța al partidului, Robert Turcescu. Acesta din urmă a continuat să îl susțină pe Goidea.

După anunțarea rezultatelor votului de astăzi din ședința CJ Constanța, liderul PMP Constanța a declarat următoarele: “Cei care ați votat împotrivă să vă gândiți cum a funcționat ATOP. Vă recomand să citiți legislația, aveți de învățat. Situația se va rezolva în ședința viitoare.”

În loc de concluzii, facem următoarele precizări: dintr-un calcul simplu, cele 18 voturi ar fi ale 14 PNL + 3 ALDE + Florin Goidea. Asta dacă nu liderul PMP a fost trădat de PSD…

sursa foto: Facebook

Citi și:

Scandal în PMP Constanța. Palaz îi cere explicații lui Turcescu: “Când spui adevărul, domnule ACOPERIT?!”

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!