Connect with us

Politica

Victor Ponta, apel către membrii CEX al PSD: “Schimbați AZI acest buget ticălos, rușinos, golănesc și nesimțit”

Published

on

Fostul premier Victor Ponta a făcut, duminică, un apel către membrii CEX al PSD prin care le solicită foștilor săi colegi de partid să schimbe bugetul de stat, în sensul în care se impune trecerea celor o sută de milioane de euro câți au fost alocați de la bugetu de stat către partidele politice la Ministerul Sănătății pentru “combaterea epidemiilor”.

“Sper să vă dea Dumnezeu mintea de pe urmă”, le transmite Victor Ponta.

Pentru a analiza intreg mesajul pe care fostul premier îl transmite liderilor PSD, vă punem la dispoziție textul complet al acstuia, așa cum apare pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în prezent președinte al Pro România.

Apel catre membrii CEX al PSD – schimbati AZI acest Buget ticalos, rusinos, golanesc si nesimtit!!! treceti cei 100 de milioane de euro alocati de la Buget pentru “partide politice” la Ministerul Sanatatii pentru “combaterea epidemiilor”! Sper sa va dea Dumnezeu “mintea de pe urma”!

In concret: In proiectul de Buget prezentat public au fost prevazuti la Autoritatea Electorala Permanenta 478.043.000 RON ( peste 100 de milioane de euro) pentru “Finantarea Partidelor Politice” – o crestere de 139% fata de anul 2018!

Am fost alaturi de dvs timp de 15 ani in multe campanii electorale / am condus Partidul timp de 5 ani/ stiti toti foarte bine ca NU aveti nevoie de 100 de milioane de Euro pentru activitatea obisnuita / stiti toti foarte bine ca acesti bani nu sunt folositi pentru activitati de Partid ci pentru avioanele private, elicopterele, masinile de lux, soferii, secretarele catorva parveniti ( fosti argati ai lui Basescu si Vadim) care azi se autonumesc “sefii PSD”!

Daca mai aveti un gram de credinta in valorile social – democrate/ daca vreti sa va mai uitati fara rusine in ochii alegatorilor / daca vreti sa nu fiti toti considerati la fel de hoti si ticalosi ca si cei aflati vremelnic si din greseala la Prezidiul Partidului : cereti AZI ca cei 100 milioane de euro alocati pentru PSD, PNL, USR si ALDE sa fie trecuti la Ministerul Sanatatii pentru combaterea epidemiilor de gripa!

Sa va dea Dumnezeu “mintea cea de pe urma”!

Citiți și:

Guvernul alocă 410 milioane de lei pentru finanțarea alegerilor europarlamentare și prezidențiale

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!