Connect with us

Politica

Victor Ponta, declarații politice din sediul CCINA. Ce spune Banias despre vizita șefului de la București

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Victor Ponta, cofondator al partidului Pro România, susține, miercuri, declarații de presă din sediul Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța. Declarații politice din moment ce invitația a fost lansată în numele partidului pe care fostul premier îl reprezintă.

Coordonatorul echipei Pro România de la Constanța, deputatul Mircea Banias, nu are habar de vizita șefului de la București și a susținut pentru “Ordinea.ro” că evenimentul ar fi organizat, din informațiile pe care a reușit să le obțină, de fostul președinte al Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România, Florin Jianu.

“Eu nu știu nimic, dar ne-am văzut azi și nu mi-a spus (că vine la Constanța – n.r.). Nici Daniel Constantin nu știe nimic despre o asemenea vizită. Înțeleg că este o vizită aranjată de Florin Jianu de la IMM-ri.”

Un aspect și mai interesant ține de informația lansată de cineva din spatele unui număr de telefon lăsat în invitația de presă.

“Pai, ce… la Constanța este Pro România? Pro România e la București”, ni s-a spus de la capătul celălalt al liniei telefonice. N-am mai reușit să aflăm cu cine am discutat. Am încercat dialogul, în ideea în care deputatul Banias este cel care a promovat acțiunile fondatorilor Pro România, Victor Ponta și Daniel Constantin, în zadar. Persoana de la celalalt capăt la firului a întrerupt apelul și nici nu a mai răspuns.

Că partidul este în chinurile facerii am înțeles, dar așa bâlbâieli organizatorice nu sunt permise în cazul unui om cu o asemenea experiență politică, așa cum este cazul fostului premier Victor Ponta.

Comments

comments

Politica

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL? Propunerea vine chiar de la Ludovic Orban

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

După ce în ultima perioadă s-au avut precum șoarecele și pisica, se pare că Ludovic Orban și Rareș Bogdan vor îngropa securea războiului. Potrivit unor surse liberale, europarlamentarul liberal Rareş Bogdan ar urma să fie propus, la Consiliul Naţional din 8 august, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte politic al PNL chiar de către preşedintele partidului, Ludovic Orban. Acesta a anunţat astăzi că Biroul Executiv al PNL a decis convocarea, în 8 august, Consiliul Naţional, iar printre punctele care se vor afla pe ordinea de zi va fi şi alegerea unui prim-vicepreşedinte al liberalilor.

„Printre punctele înscrise pe ordinea de zi sunt: raportul Biroului Executiv, raportul grupurilor parlamentare din Camera Deputaţilor, Senat şi Parlamentul European, aprobarea integrării PACT condus de Sebastian Burduja în cadrul PNL – practic finalizarea procedurii de integrare a PACT în PNL. De asemenea, am prevăzut pe ordinea de zi alegerea unui prim-vicepreşedinte al partidului, prim-vicepreşedintele politic din cadrul structurii de conducere a PNL, şi vom avea un punct distinct privitor la alegerile prezidenţiale şi demararea campaniei electorale pentru prezidenţiale, campanie care va începe cu campania de strângere de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis“, a declarat Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

Conflictul dintre Rareș Bogdan și Ludovic Orban a fost stins, potrivit România TV, chiar de președintele Klaus Iohannis, care i-ar fi băgat pe cei doi într-o ședință chiar la Vila Lac. Sursa: România TV.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Nici Mihai Fifor nu mai vrea să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

După retragerea lui Eugen Teodorovici din cursa internă din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, un alt doritor iese din concurs.

Mihai Fifor se va retrage din cursă și o va susține pe Viorica Dăncilă pentru a fi desemnată candidat PSD la prezidențiale, potrivit Digi24.

Mai vor să candideze Liviu Pleșoianu, Șerban Nicolae și Gabriela Firea.

Comments

comments

Continuă să citești

Politica

Traian Băsescu: “Mi s-ar usca mâna dacă aș vota PSD la prezidențiale”

Mihaela Tîrpan

Publicat

la data de

Scris de

Fostul președinte Traian Băsescu a profețit duminică seara cum va arăta finala prezidențială.

„In momentul de fata pare ca vom avea un tur 2 cu Iohannis si Barna. Pare. Vom vedea ce evolutii vor fi in PSD unede este un adevarat spectacol”, a zis Basescu.

El a zis ca in aceasta situatie l-ar vota pe Iohannis.

„Nu as vota cu Barna, mi-ar fi greu sa votez pentru ca nimic nu e cert la ei, nu ii puteti defini politic”.

Daca intra in finala candidatul PSD cu Iohannis, Basescu a zis cum o sa voteze:

„Exclus (sa votez PSD). Mi s-ar usca mana daca as vota PSD-ul. Doar daca s-ar ajunge la situatia Iliescu – Vadim cand a trebuit sa-l votez pe Iliescu sa nu iasa Vadim”. (cursa: stiripesurse.ro)

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: