Politica Slide

(VIDEO) Cernavodă. Consilierul Sava (PMP) înjură o femeie, pe Gabriela Răducanu de la ALDE

feb. 19, 2018 Mihaela Tîrpan

Limbaj ca la ușa cortului in sedinta Consiliului Local al orașului Cernavoda. Chemați sa discute mai multe proiecte de hotărâre, printre care și prețul gigacaloriei pentru locuitorii racordați la sistemul centralizat de termoficare, unii dintre aleșii locali au demonstrat ca nu cinstesc forul de conducere al orașului.

Cel care ne-a atras atenția este consilierul Marian Sava, care a fost ales în anul 2016 pe listele Partidului Mișcarea Populară în Consiliul Local al orașului Cernavodă. Pentru el, “Ordinea.ro” cere luarea de măsuri urgente atat din partea conducerii partidului pe care il reprezintă in Consiliul Local Cernavoda, dar si din partea instituțiilor care apară drepturile femeilor.
In cadrul ședinței, Sava a înjurat-o pe colega sa de la ALDE, Gabriela Răducanu. În semn de protest pentru situația creată de Sava, consilierii locali din partea PSD și ALDE au părăsit sala de sedință.
Noi prezentam video si vom urmări cazul, interesați fiind de măsurile pe care șefii politici si instituțiile abilitate le vor lua.

Comments

comments