Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(Video) Constanța: A fost plin orașul de șoferi foarte beți sau sub influența drogurilor

Published

on

În cursul nopții trecute și azi, până la ora 10.00, polițiștii constănțeni au efectuat o razie. Într-un text anterior vă informam ce amenzi au aplicat. Detalii găsiți în textul de mai jos:

(Video): Acțiune în miez de noapte a polițiștilor constănțeni. Vezi ce amenzi s-au dat

Acum vrem să vă oferim date referitoare la o mulțime de constănțeni care au condus băuți bine sau fără permis de conducere. Iată informații furnizate de Biroul de presă al IPJ Constanța:

În data de 31 martie a.c., în jurul orei 03.50, polițiștii Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, care a condus un autoturism pe strada Suceava, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 04.00, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La  04.10, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 29 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Câteva minute mai târziu, în jurul orei 04.30, polițiștii Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La 04.35, polițiștii rutieri au depistat o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a condus un autoturism pe strada Plopilor, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 04.40, polițiștii Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După doar 5 minute, în jurul orei 04.45, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, în vârstă de 63 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași oră, 04.45, polițiștii Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 20 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, în timp ce se afla sub influența substanțelor psiho-active. În urma controlului autovehiculului a fost descoperită o țigaretă confecționată artizanal, susceptibilă a fi substanță cu efect psihotrop.

La ora 04.50, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La aceeași oră,  polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 05.00, polițiștii Secției 5 au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Lirei, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La 05.30, polițiștii din cadrul Secției 4 au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma cercetărilor a fost descoperit și proprietarul autoturismului, pasager, care i-a încredințat bărbatului de 28 de ani autovehiculul pentru a-l conduce.

În jurul orei 05.40, polițiștii rutieri au depistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Î jurul orei 06.20, polițiștii Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3C fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În jurul orei 06.30, polițiștii constănțeni au depistat un minor, în vârstă de 17 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta nu a oprit la semnalele regulamentare de oprire ale polițiștilor, astfel că a fost urmărit în trafic. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că autoturismul aparținea unei alte persoane, un bărbat în vârstă de 31 de ani, care i-a încredințat minorului autovehiculul pentru a-l conduce.

În jurul orei 07.05, polițiștii din cadrul Secției 1 au depistat un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Soveja, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 08.15, polițiștii Secției 5 au depistat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, care a condus un autoturism pe Șoseaua Mangaliei, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul testării cu aparatul etilotest fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În jurul orei 09.20, polițiștii Secției 3 au depistat pe strada B.P. Hașdeu un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care avea un comportament inadecvat. În urma controlului corporal a fost descoperită o țigaretă confecționată artizanal, susceptibilă a fi substanță cu efect psihotrop.

La ora 09.20, polițiștii Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care a condus un autoturism pe DN 3C fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions