Conecteaza-te cu noi

Administratie

(VIDEO) Constanța. Polaris și Primăria desfășoară o amplă campanie de dezinfecție în piețe

Published

on

Pentru a spori siguranța clienților piețelor din municipiul Constanța și ca măsură de prevenție privind îmbolnăvirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, Primăria Constanța și SC Polaris M Holding desfășoară o amplă campanie de dezinfecție în piețele agroalimentare din municipiu. Din dispoziția primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac, echipele Direcției Gestionare Servicii publice au acționat în această dimineață în piețele: Griviței, Cireșica, Brotăcei, Tomis III, I.L Caragiale, Tic-Tac, Filipescu și Unirii, în intervalul orar 04:00 – 06:00, astfel încât, la începerea activității, toate zonele să fie igienizate. Asemenea operațiuni se vor desfășura zilnic.

Pentru dezinfecție se folosește un detergent profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternice a străzilor fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90%, fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor.

„Clienții piețelor sunt rugați să păstreze distanţa fizică recomandată de 1,5 metri și să evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, îi sfătuim pe constănțeni să se aprovizioneze de la cea mai apropiată piaţă din zona de domiciliu, pentru a evita deplasările pe distanţe lungi.“, notează Primăria.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions