Conecteaza-te cu noi

Video

VIDEO. Copiii geniali de la Liceul Traian, care au câștigat premiul NASA, au nevoie de sprijinul comunității pentru a ajunge în America

Published

on

Liceul Traian proiectul NASA

Un grup de elevi de clasa a VII-a de la Liceul Teoretic Traian din Constanța a câștigat locul I la o competiție organizată de NASA. ”Să faci o lucrare pentru participare la NASA este un efort pe care, între noi fie vorba, uneori nici câțiva adulți, dacă pui la un loc, nu pot crea o asemenea lucrare.” – declară profesorul coordonator, Lia Enescu. În concurs au participat lucrări din toată lumea. Din România, la o altă secțiune, a mai fost obținut un loc 1 de către Colegiul Sfântul Sava din București. Câștigătorii sunt invitați să participe la conferința organizată de NASA, în Los Angeles, la sfârșitul lunii mai. Pentru a-și împlini visul, copiii de la ”Traian” au nevoie de sprijinul comunității.

”Comunitatea locală sunt convinsă că va răspunde apelului copiilor care doresc să ajungă la conferință în a-i sprijini, chiar și material, pentru că ajungerea lor acolo înseamnă ajungerea Liceului Traian, a Constanței, alături de București. Până la urmă sunt două orașe din țară care ajung cu premiul I. Exact ca într-o familie, dacă vrei să-ți încurajezi copilul, cu siguranță găsești pârghiile, găsești modalitatea prin care merită încurajați” – declară profesorul coordonator Lia Enescu.

Sponsorizările celor care doresc să sprijine participarea elevilor de la Traian la conferința din Los Angeles pot fi direcționate către Asociația de Părinți Liceul ”Traian” Constanța, IBAN: RO87BRDE140SV59140921400, cu mențiunea ”Proiect NASA”.

Mai multe detalii în clipul atașat:

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions