Actual

(Video) Cum a avut loc drama de la Viile în urma căreia un copil a murit

apr. 04, 2018 Maria Ionescu

În această dimineaţă v-am informat că, în satul Viile a avut loc un eveniment deosebit de grav, care s-a soldat cu decesul unui băiat în vârstă de 13 ani. La faţa locului s-a încercat zeci de minute resuscitarea copilului însă, într-un final, cadrele medicale au fost nevoite să îi declare decesul.

Cum anume s-a produs acest caz este greu de imaginat. Din câte se ştie până la ora actuală, el a fost găsit de către un membru al familiei pe pajiştea din apropierea casei. Funia cu care era legat calul familiei era înfăşurată în jurul trupului băiatului. Din câte se pare, el a fost atât lovit în zona capului cât şi târât de către patruped. Este dificl de spus că băiatul trebuia să aibă grijă de animal sau că a vrut să se joace pur şi simplu în imediata vecinătate.

 

Mai multe detalii găsiţi în textul postat mai devreme pe pagina ziarului nostru, Ordinea.ro.

Dramă în localitatea Viile! Un copil a fost omorât de un animal?

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!