Actual

(Video): Iată cum s-a produs accidentul dintre Movilița și Techirghiol

iul. 20, 2018 Maria Ionescu

În cursul acestei dimineți v-am informat despre un accident grav care s-a produs între Movilița și Techirghiol, pe DN 38. La fața locului s-au deplasat 3 echipaje Saj, elicopterul și mașina de victime multiple. Patru victime, dintre care una cu elicopterul,  au fost transportate de urgență la spitalul județean Constanța. Iată ce spune IPJ Constanța despre cum anume s-a produs acest eveniment rutier:

La data de 20 iulie a.c., ora 10.10, un tânăr, de 26 de ani, din localitatea Mereni, a condus un autoturism marca Opel, pe DN 38, în afara loc. Moviliţa, dinspre Moviliţa către Techirghiol şi, ajungând la km 7+200m, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune faţă spate cu autoturismul marca Ford, care se deplasa pe același sens de mers, acesta fiind proiectat în autoutilitara marca Scania, care tracta o semiremorca, condusă de un bărbat de 49 de ani.
A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului din auto marca Opel, precum si a 3 pasageri care se aflau în autoturismul Ford. Victimele au 16, 37 și 50 de ani.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!