Conecteaza-te cu noi
SEAS

Video

VIDEO. În tranșee, pe Cuza Vodă

Published

on

Strada Cuza Vodă din Constanța a intrat în al treilea an de când se află în șantier. Cu fonduri europene, se implementează, dar greu de tot, un proiect care prevede două benzi cu sens unic, în răspăr față de reglementarea actuală, cu trotuare de 1 metru și fără locuri de parcare. Tot traficul de pe Ferdinand ar urma să fie preluat de această străduță. Însă o simplă măsurătoare cu ruleta arată că nici nu încap între case două benzi și două rânduri de trotuare. Locuitorii din zonă nu agrează proiectul, însă oportunitatea acestuia nu a fost dezbătută cu ei. Pe ei nu i-a chemat nimeni la nicio dezbatere publică. Am surprins sintetic în acest videoclip o serie de discuții purtate la fața locului, pe Cuza Vodă, de deputatul USR Stelian Ion cu locuitorii din zonă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions