Conecteaza-te cu noi

Video

Primăria Agigea a demolat o casă cu tot cu lucrurile din ea, în timp ce proprietarul era condus pe ultimul drum

Published

on

Primaria Agigea a demolat o casa in timp ce proprietarul era condus pe ultimul drum

Situație halucinantă la #Agigea! Un om a murit, iar în timp ce era înmormântat, casa lui a fost demolată de Primăria Agigea, cu toate lucrurile care erau în ea, conform martorilor din zonă. Copiii defunctului au fost văduviți de moștenire. Un interviu la fața locului cu Gabriel Sandu, moștenitorul de 21 de ani, absolvent al Facultății de Teatru și Film de la Cluj-Napoca, prin telefon cu sora acestuia, Ionelia, care lucrează în Germania, și cu Gabriel Ciobanu care încearcă să stopeze abuzurile din această comună. Așa ceva doar la Agigea se poate întâmpla!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions