Actual Slide

(VIDEO) Mamaia Nord, stațiune turistică oficială în care WC-urile se descarcă direct pe plajă

mart. 16, 2018 Mihaela Tîrpan

Guvernul României a adoptat o hotărâre pe 15 martie a.c. la propunerea Ministerului Turismului, prin care Mamaia Nord – Orașul Năvodari primește statutul de stațiune turistică de interes național.

“Această decizie are o însemnătate deosebită pentru administrațiile locale. Toate localitățile incluse în stațiunile turistice de interes național sau local vor beneficia de un punctaj sporit în obținerea de finanțări pentru proiectele regionale. Până în acest moment, în România erau atestate 43 de stațiuni turistice de interes național și 57 stațiuni de interes local”, transmiteau reprezentanții Executivului ieri.

Cum se prezintă plaja noii stațiuni turistice oficiale a României? Puteți viziona imaginile postate pe o pagină de Facebook din orașul Năvodari. Alte imagini puteți viziona aici .

Dincolo de starea incredibilă în care arată noua destinație turistică națională cu doar o lună și jumătate până la începerea oficială a sezonului estival, demn de remarcat este faptul că acolo se deversează direct pe plajă ape manajere prin conducte care vin de la construcțiile din imediata apropiere. Cu alte cuvinte, niște minți luminate construiesc locuințe, le prezintă cumpărătorilor ca fiind realizate la standarde și cu tot confortul, însă în realitate acestea nu sunt branșate la rețeaua de canalizare. Conductele se opresc, subit, în trupul plajei, iar apa menajeră se deversează astfel direct în mare. Desigur, concluziile vă aparțin!

Comments

comments