Actual

Târg de Florii cu bunătăţi şi muzică, la Ovidiu! Vedeţi când are loc

mart. 16, 2018 Maria Ionescu

În intervalul 31 martie-1 aprilie 2018, la Ovidiu va fi sărbătoare mare, cu muzică şi mâncare de cea mai bună calitate, pregătită de către bucătari specialişti. Pe platoul din faţa Centrului Cultural Elena Roizen se va desfăşura Târgul Floriilor. Va participa multă lume, iar asta şi graţie spectacolului foarte atractiv pregătit de către ansamblul “Armâna mea” şi ansamblul “Dobrogeanca”, care vor prezenta spectacole între orele 11.00-13.00, atât sâmbătă, cât şi duminică. Vor fi expuse produse şi preparate direct de către producători, va fi o degustare gratuită de borş de peşte şi saramură lipovenească. De asemenea, va fi şi o expoziţie de animale vii.

Borşul şi saramura despre care vă vorbeam vor fi pregătite de către pescari din Jurilovca, după reţete numai de ei ştiute însă extrem de apreciate. Nu vor lipsi dansurile bulgăreşti şi lipoveneşti susţinute de către Ansamblul de dans din Jurilovca. De asemenea, asociaţia “Ţăranii dobrogeni” a răspuns invitaţiei asociaţiei “Poiana lui Ovidiu” de a reuni producători locali la un nou târg de început de an.

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!