Connect with us

Actual

(video) OPC închide fast food-ul Famous din Constanța. Ce amendă au aplicat inspectorii

Published

on

Inspectorii OPC continuă acțiunile de control în unitățile de alimentație publică din municipiul Constanța. Marți, inspectorul șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu, a anunțat că echipele de control vor opri temporar de la prestarea de servicii activitatea unui fast food cunoscut printre constănțeni. Este vorba despre fast food-ul Famous.

“S-a decis oprirea temporară de la prestarea de servicii pentru fast food-ul Famous de pe Bdul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, au fost scoase de la consum cantitati de produse fara elemente de identificare, in afara termenului de durabilitate minimala. Erau folosite proceduri periculoase pentru sanatatea umana. Famous Fast Food a primit o amendă de 5.000 lei pentru că folosea produse si proceduri nesigure”, spune Horia Constantinescu.

De asemenea, s-a decis msura opririi de la comercializare a unei cantități de 5 kg de carne si produse din carne, paste fierte.

Iată și imaginile din încăperea în care erau preparate produsele:

..

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!