Connect with us

Administratie

(VIDEO) Palaz a anunțat plantarea a 120 de arbori ornamentali în curtea Policlinicii 2

Published

on

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța Claudiu-Iorga Palaz spune că planul de sistematizare a zonei de la Policlinica 2 continuă. Astfel, Palaz a anunțat pe Facebook că a demarat acțiunea de plantare a 120 de arbori ornamentali în curtea Policlinicii 2, însemnând 40 platani, 40 stejari și 40 tei. Arborii au înălțime între 3 și 6 metri și sunt plantați pe o suprafața de 4.000 metri pătrați.

Publicată de Claudiu-Iorga Palaz pe Joi, 7 mai 2020

Amintim că Palaz, liderul PMP Constanța, a prezentat, la începutul an, proiectul de modernizare a clădirii în care funcționează în clădirea Policlinicii 2, imobil aflat în proprietatea CJC. Vicepreședintele CJC a spus că imobilul va fi împărțit în două, jumătate pentru centrul de reumatologie, iar cealaltă jumătate de clădire va fi rezervată secției de balneo.

Advertisement

„Practic, vor fi două clădiri cu funcționalități diferite, cu intrări diferite. Cred că va fi o lucrare de referință pentru Constanța și va ajuta la desfășurarea unui act medical foarte bun. Timpul de execuție este de 18 luni de construcție și trei ani de proiectare plus execuție. Valoarea totală a proiectului se ridică la aproximativ 6 milioane de euro și este împărțit în etape. Proiectul poate fi făcut atât pe fonduri guvernamentale, cât și pe fonduri europene. Ce este mai greu s-a realizat, banii pentru construcția propriu-zisă se pot găsi din diferite surse. Este un proiect de suflet la care am lucrat și mă bucur de faptul că am putut salva această clădire, căreia mulți îi cântau prohodul și își doreau să fie valorificată din punct de vedere economic, la diverse societăți de casă ale celor care s-au perindat prin Consiliul Județean“, a spus Claudiu Palaz.

De asemenea, tot în zona Policlinicii 2 sunt în plină derulare lucrările la noul sediu al IML Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement