Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Eforie. 16 străzi vor intra în reabilitare și modernizare

Published

on

Administrația locală din Eforie are în derulare patru proiecte cu fonduri UE în valoare de 18,5 milioane de euro, iar asta se vede prin investițiile masive la nivelul orașului. În afara proiectelor aflate în stadii avansate de implementare, autoritățile locale din Eforie anunță că vor mai implementa un proiect ce include reabilitarea și modernizarea a 16 străzi, precum și construirea a două Centre pentru servicii culturale, educative și recreative.

„Centrele multifuncționale, unul în Eforie Nord pe strada Dorobanților, celălalt în Eforie Sud pe strada Mihai Viteazu, vor găzdui diferite evenimente culturale, educațional și recreativ asigurând tinerilor, copiilor și vârstnicilor spații de petrecere a timpului liber în condiții de siguranță.“, a declarat primarul Robert Șerban.

Primarul din Eforie mai anunță că infrastructura locală se va moderniza, se va reabilita sistemul rutier, trotuarele și spațiile verzi, iar rețelele de cabluri vor fi mutate în subteran. În proiectul de reabilitare și modernizare sunt incluse arterele: bulevardul Republicii, aleea Dorobanților, Castanului și străzile Paltinului, Teiului, Mesteacănului, Salcâmului, Platanului – din Eforie Nord, și străzile Dr. Climescu, Eminescu, Eternității, Talazului, Albatrosului, Pelican, Orizontului și Pescarilor – din Eforie Sud.

Finanțarea proiectului se va face din fonduri europene, valoarea investiției fiind de 46.520.898 de lei.

Durata contractului este de 22 de luni, două luni pentru elaborarea proiectului tehnic și 20 de luni pentru executarea lucrărilor.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions