Conecteaza-te cu noi

Administratie

Făgădău anunță investiții de peste 25 de milioane de lei la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase

Published

on

Primarul Constanței, Decebal Făgădău, a anunțat că la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase se vor face investiții de peste 25 de milioane de lei.

„Cel mai important subiect este unul la care noi lucrăm de multă vreme: reabilitarea termică și schimbarea în întregime a mecanismului de funcționare de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Lucrăm la acest proiect de mai mulți ani de zile și iată că a venit timpul ca astăzi, cu ajutorul fondurilor europene, să aprobăm un proiect în valoare de 25 de milioane de lei. La spitalul nostru de Boli Infecțioase avem o echipă de oameni inimoși, care lucrează zi de zi și se luptă pentru ca fiecare pacient să aibă o șansă la viață.“, a spus Făgădău.

În cadrul proiectului se vor realiza următoarele tipuri de lucrări: reabilitare termică a elementelor de anvelopă ale clădirii; reabilitare termică a sistemului de încălzire/sistemului de furnizare a apei calde; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; instalarea sistemelor de climatizare, ventilare naturală; înlocuirea instalației de distribuție a apei reci, pluviale și a colectoarelor de canalizare menajeră; crearea de facilități pentru persoanele cu dizabilități; modernizarea instalațiilor electrice; lucrări de management energetic integrat pentru clădiri (instalarea unor sisteme de management energetic integrat, cu sistem de automatizare, control și monitorizare care vizează și fac posibilă economia de energie la nivelul sistemelor tehnice ale clădirii și montarea echipamentelor de măsurare a consumurilor de energie din clădire pentru încălzire și apă caldă de consum) care conduc la realizarea obiectivelor propuse.

Proiectul a fost depus în cadrul POR/2020/ 3/3.1/B/2/NE,SE,SM – Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1B și se va derula pe parcursul a 33 de luni, aici fiind inclusă atât perioada de execuție, de 18 luni, cât și perioada de proiectare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions