Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

(video) Pământul de sub faleza din Eforie Nord alunecă spre plajă

Published

on

Ploile de zilele acestea au afectat serios mai multe localități din județul Constanța. Printre acestea și stațiunea Eforie Nord. Aici, pâmântul de sub faleză alunecă spre plajă. Imaginile prezentate de administratorul paginii de Facebook “Eforie online” ne arată problemele lasate în urmă de furia naturii. Vi le punem și noi la dispoziție, cu precizarea că, în această perioadă, echipele de la Apele Române au lucrat pentru consolidarea plajelor și a zonelor aflate în pericol, în cazuri de acest gen.

Investiţiile presupun lucrări de apărări de mal, construire de lucrări hidrotehnice reprezentate de diguri şi epiuri marine, reabilitare structuri existente, înlocuirea echipamentelor componente ale structurilor hidrotehnice, demolare structuri costiere existente si lucrări de înnisipare artificială.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions