Connect with us

Politica

(VIDEO) Parlamentarii puterii nu doresc înființarea unei unități de primiri urgențe în sudul litoralului

Published

on

Parlamentarii coaliției de guvernare au respins la discuțiile despre buget din plenul reunit al Parlamentului un amendament propus de senatorul de Constanța al USR Remus Negoi la bugetul pe 2022 pentru înființarea unei unități de primiri urgențe în sudul litoralului.

„Am susținut în plenul reunit al Parlamentului această propunere, care care vizează înființarea unei astfel de unități sanitare, atât pentru cele câteva zeci de mii de locuitori din zonă, cât și pentru turiști. Am propus ca sursă de finanțare PNDL 3, de unde s-ar putea aloca bani către primăriile din zonă, având în vedere necesitatea existenței unei unități de primiri urgențe, în condițiile în care, în timpul sezonului estival, numărul locuitorilor se dublează. Aceasta ar urma să deservească localitățile de la Agigea, Techirghiol, Eforie, Tuzla, Costinești, până la 23 August spre Mangalia.“, a declarat Remus Negoi.

După cum era de așteptat, amendamentul propus de parlamentarul constănțean a fost respins la vot, deputații și senatorii de la PNL și PSD considerând că nu este importantă înființarea unei unități de primiri urgențe în sudul litoralului.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta