Actual

(VIDEO) Polaris M Holding, ample acțiuni de deszăpezire în municipiul Mangalia

feb. 28, 2018 Mihaela Tîrpan

Calendaristic, mâine vine primăvara, însă meterorologii au emis coduri galbene și portocalii de ninsori abundente și viscol pentru județul Constanța. Școlile sunt închise de la începutul săptămânii, iar drumarii întâmpină probleme din cauza ninsorilor viscolite din toate zonele județului Constanța.

La Mangalia, echipele Polaris M Holding acționează zi și noapte pentru ca străzile principale și cele secundare să fie practicabile. Florin Jianu, șeful punctului de lucru al Polaris M Holding Mangalia, informează că începând cu ora 03:30 au reluat operațiunile de îndepărtare a stratului de omăt de pe străzi.

“Având în vedere și codul portocaliu de ninsori, dar și atenționarea că suntem loviți de un ciclon ce aduce precipitații abundente, pentru a nu fi blocați din start, am ieșit pe străzi cu șase buldo, un telelift, nouă utilaje cu lame, din care trei sunt sărărițe, dar momentan nu împrăștie material antiderapant pentru că ar fi acoperit de zăpadă și e ineficient”, explică Florin Jianu pentru “Ordinea.ro”.

 

Comments

comments