Connect with us

Politica

(VIDEO) PSD Constanța vrea alegeri parlamentare anticipate. Stroe: „Tot Guvernul, în frunte cu premierul Cîțu, trebuie să își dea demisia“

Published

on

Actuala coaliție de guvernare PNL – USR-PLUS – UDMR a eșuat lamentabil și de aceea trebuie să plece acasă, este de părere senatorul de Constanța al PSD, Felix Stroe. El spune că actuala putere se află la conducerea țării din octombrie 2019, când actualul premier era ministru de finanțe, și de aceea cei de dreapta nu mai pot da vina pe greaua moștenire.

„După un an și jumătate trebuie să ai bun simț și nu mai încerci să mai păcălești lumea cu această sintagmă greaua moștenire. Domnul președinte Iohannis, foarte vehement, spunea, în urmă cu ceva vreme, că Parlamentul, din perioada 2016 – 2020, nu mai are legitimitate, că voința poporului nu mai este respectată și că trebuie organizate alegeri anticipate. Astăzi, după un an și jumătate de guvernare liberală, și mai nou în coaliție cu USR-PLUS și UDMR, poporul și-a dat seama că a fost mințit și înșelat că nimic din ceea ce s-a promis nu s-a realizat. Am avut o întâlnire a parlamentarilor constănțeni de la PSD cu HORECA din Mamaia și care spuneau că nimic din ceea ce li s-a promis până la alegeri nu este respectat. Astfel, în opinia noastră, dacă poporul a constatat că ceea ce a votat nu îl mai reprezintă, alegerile anticipate sunt foarte necesare. PSD nu fuge de alegeri anticipate și susține o astfel de idee. Mai mult, pregătim o moțiune de cenzură care va fi introdusă până la finele acestui an. Această coaliție trebuie să plece de la guvernare până nu distruge România complet.“, a declarat Stroe.

Liderul PSD Constanța a punctat faptul că social-democrații lucrează la un proiect de modificare a Constituției, care să faciliteze, printre altele, organizarea de alegeri parlamentare anticipate. Stroe a mai afirmat că tot Guvernul, în frunte cu premierul Florin Cîțu și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, trebuie să își dea demisia și să plece acasă.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta