Conecteaza-te cu noi

Video

(VIDEO) USR Constanța a depus plângere penală împotriva secretarului Primăriei Constanța Mirabela Călin. Este acuzată de abuz în serviciu

Published

on

USR Constanța a depus plângere penală împotriva secretarului Primăriei Constanța pentru abuz în serviciu. Consilierii locali USR Constanţa o acuză pe Mirabela Călin Viorela că nu ar fi prezentat actul prin care i se cerea Consiliului Local Constanța să-și exercite dreptul de preempţiune asupra Hanului Balcan, obiectiv aflat în strategia culturală a Constanţei. Numai că, aleșii locali au aflat de acest act după ce foștii proprietari au vândut Hanul unui PSD-ist –  Ion Constantin, fost prefect al Constanței, care a cumpărat imobilul cu 650.000 de euro.

„Consilierii locali USR Constanța au depus un denunț la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța îndreptat împotriva secretarului general al Primăriei Constanța, Mirabela Călin și bineînțeles, organele competente vor trebui să analizeze situația și să identifice cine sunt vinovații în toată această procedură făcută haotic și dezorganizat”, a declarat liderul consilierilor locali USR Constanța, Dumitru Caragheorghe, într-o conferință de presă.

„Nu avem altă cale, decât aceasta a sesizării penale. Este singura cale pentru a repune legea in drepturile ei. Constanța nu este sat fără câini. Dreptul de preempțiune a fost sabotat la nivel de primărie. Doamna secretar general este prima chemată sa explice acest lucru. Responsabilitatea politică și morală aparține primarului Vergil Chițac”, a declarat, la rândul său, deputatul Stelian Ion.

Viceprimarul Florin Cocargeanu a punctat că va face demersuri pe lângă primarul Chițac în vederea recuperării acestui obiectiv.

„O să solicităm primarului Vergil Chițac toate măsurile necesare pentru exproprierea acestui obiectiv”, a afirmat Cocargeanu.

Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla din acest clip:

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions