Conecteaza-te cu noi

Video

VIDEOREPORTAJ. Devastarea din Parcul Gării – Constanța

Published

on

Foto Devastarea din Parcul Garii ianuarie

Un subiect dureros pentru #Constanța. Reabilitarea parcului de la Gară seamănă mai mult cu o devastare. Doreii au intrat cu excavatoarele în zona de protecție a rădăcinilor arborilor, din care unii seculari, smulgând vechile alei asfaltate și o dată cu acestea și rădăcinile. Trunchiurile au fost bușite de utilaje, crengile au fost rupte cu vola, pământul excavat a fost turnat peste copaci. ”Fă în Germania așa ceva, să vezi ce o să pățești!” – spune un specialist. Un interviu la fața locului cu deputatul Stelian Ion și specialiștii recunoscuți pe plan internațional Diana Culescu și Alex Purcaru.

Citește și:
https://www.ordinea.ro/constanta-dorel-reabiliteaza-parcul-de-la-gara-stelian-ion-a-sesizat-garda-de-mediu/

 

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions