Conecteaza-te cu noi

Video

Piața Tomis III la minus două grade. Stelian Ion (USR): ”Primăria e pusă numai pe ciomăgeală față de micii comercianți”

Published

on

Stelian Ion in Piata Tomis III ianuarie

Deputatul Stelian Ion a stat de vorbă cu cei care vând în Piața Tomis III și a constat că, deși le percepe taxe, Primăria Constanța nu le oferă condiții decente de a-și vine marfa. Sistemul de ventilație este defect de mai bine de zece ani. Peste iarnă, comercianții îngheață de frig câte 12 ore pe zi, iar peste vară se topesc de cald. Primarul nu a dat niciodată prin această piață. În schimb vin destul de des polițiștii locali, să verifice diferite aspecte.

”Primăria e pusă numai pe ciomăgeală față de micii comercianți care își câștigă o pâine, ei și familiile lor. Lucrurile trebuie schimbate din 2024. Trebuie să le reamintim oamenilor că problemele care erau în 2020 nu s-au rezolvat nici acum. Se apropie de finalul mandatului, Vergil Chițac, și lasă lucrurile exact așa cum le-a preluat înainte. N-a făcut absolut nimic aici.”.

Mai multe amănunte aflați din clipul atașat:

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Adrian Cârlescu este fondator și redactor-șef al publicației Ordinea.Ro. Activează în presa locală constănţeană din anul 1998. A fost reporter şi editor de ştiri la MTC TV, redactor-şef la Replica de Constanţa, redactor în departamentul de investigații la Ziua de Constanţa, co-fondator la Dezvăluiri.Ro, redactor de investigații la Constanța.ro. Este absolvent al Facultăţii de Filosofie a Universităţii din Bucureşti (1998), finalizată cu o teză de licenţă coordonată de profesorul Gabriel Liiceanu, şi a unui master de filosofia culturii (2000). Este autor al volumului „Columbia – spectacolul morţii. Regimul de detenţie în Colonia Cernavodă a Canalului Vechi”, Editura Ex Ponto, Constanța, 2014, și coautor coordonator al volumului ”O istorie a orașului Cernavodă”, Editura Star Tipp, Slobozia, 2015.

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions