Connect with us

Administratie

Vijelie de maneliști la „Zilele orașului Năvodari“. Chelaru: „Am încercat să aducem mai mulți, dar erau sub contract la Neversea“

Published

on

După ce o melodie de a manelistului Adi Minune a fost pusă de doi DJ la festivalurile Neversea și Electric Castle, s-au aprins spiritele în mediul online. În timp ce unii, puțini la număr, au sărit în apărarea celor doi DJ, spunând că trebuie respectate toate gusturile în materie de muzică, cei mai mulți au sărit ca arși și au scris că manele nu au ce căuta la festivaluri de genul celor de la Neversea și Electric Castle. Mai mult decât atât, unii internaunții, în spirit de glumă, i-au întrebat pe cei care iubesc manelele dacă nu cumva și-au cumpărat bilete la festivalul Untold de la Cluj. Și tot în spirit de glumă, Primăria orașului Năvodari îi anunță pe cetățeni că va aduce câțiva maneliști, printre care „celebri cântăreți“ Vali Vijelie și Nicu Paleru, la Zilele Orașului, care vor avea loc în perioada 26 – 28 iulie.

„Am fost întrebați zilele acestea de ce „manelizăm” zilele orașului Năvodari…Fiindcă ne dorim o corectă informare, facem următoarele precizări: Dacă a organiza un concert cu Ștefan Bănică Jr înseamnă că manelizăm Zilele Orașului Năvodari, atunci ne cerem scuze. Probabil că nu ne pricepem foarte mult la muzică… Din ce știm noi, Ioana Ignat Band, Fuego, Ionuț Dolănescu, Balkan, Iuliana Zlatov, Renata Jager sau Iuliana Pușchilă abordează alt gen de muzică decât manele. Dar poate greșim… În spirit de glumă, recunoaștem că am încercat să aducem mai mulți maneliști, dar erau sub contract la Neversea și Electric Castle și probabil la Untold. În cadrul evenimentului Zilele Orașului Năvodari vor interpreta și artiști locali, năvodăreni care au nevoie de susținerea și aprecierea noastră. Să-i încurajăm! Primăria a căutat să asigure o varietate de genuri și gusturi muzicale și considerăm că nu este normal să etichetăm oamenii în funcție de muzica pe care o ascultă. Acestea fiind zise, vă așteptăm cu mare drag la Zilele Orașului Năvodari“, spun cei de la Primărie într-un comunicat.

Tot așa, „la mișto“, poate că ar fi fost mai bine ca cei din Primăria Năvodari să îi taie de pe lista de invitați pe Ștefan Bănică, Fuego ori Ionuț Dolănescu și să invite numai maneliști.

Cât costă manelizarea?

De organizarea Zilelor Orașului se ocupă o firmă din București, Julia Jianu Concert SRL, care a primit contractul prin atribuire directă. Achiziția a fost urcată în SICAP în data de 11.07.2019 la ora 23 și 11 Achiziția nocturnă are o valoare de 135.000 de lei, fără TVA, adică 28.518, 92 de euro.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta