Connect with us

Administratie

Primăria, agenție de turism pentru unitățile de cazare din Constanța și Mamaia

Published

on

Cei conduc destinele orașului Constanța vor să ne demonstreze că sunt buni gospodari. De aceea, încearcă să se implice în toate activitățile urbei. Mai nou, primarul Decebal Făgădău și compania s-au apucat să facă pe agenții de turism pentru unitățile de cazare din Constanța și stațiunea Mamaia. Într-un comunicat de presă, Primăria Constanța trece în rezistă toate unitățile de cazare din Constanța și Mamaia și îi invită pe turiști să trăiască experiența Constanța – Mamaia.

„272 de unități de cazare au la dispoziție turiștii care aleg să vină în vacanță în cea mai mare stațiune de pe litoralul românesc. În Constanța – Mamaia sunt peste 13.000 de camera, iar capacitatea totală este de aproape 26.000 de locuri în hoteluri, vile, pensiuni, hosteluri, apartamente de vacanță, bungalowuri și campinguri. Cele mai multe dintre unitățile de cazare sunt moderne și dispun de camere cu un confort sporit. Avem 2 unități de cazare de 5 stele, 44 de 4 stele, 194 de 3 stele, doar 8 unități de cazare de o stea și restul de 44, de 2 stele. 35 dintre aceste unități dispun și de piscină, multe au și locuri de joacă pentru copii, iar 8 dintre hoteluri le oferă turiștilor cazare și masă în regim all- inclusive. Conform datelor oficiale, în acest moment, Constanța- Mamaia găzduiește aproximativ 25 de mii de turiști. Prețurile la cazare, variază în funcție de numărul de stele:

  • 2 stele- 100 de lei de persoană pe noapte
  • 3 stele- 150 de lei de persoană pe noapte
  • 4 stele- 250 de lei de persoană pe noapte
  • 5 stele- 500 de lei de persoană pe noapte.

Trebuie să știți însă că la recepțiile hotelurilor, camere libere se găsesc cu greu în această perioadă, mai ales că ne aflăm în vârful sezonului estival. Mai aveți însă șanse la agențiile de turism. Vă invităm să trăiți experiența Constanța – Mamaia!“, se arată în comunicatul Primăriei Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta