Connect with us

Administratie

Huzur pe banii CJC: Vicele Learciu și-a cumpărat televizor cât ușa!

Published

on

O vorbă din popor spune că „obrazul subțire cu cheltuială se ține“. De acest lucru încearcă să ne convingă și unul din cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Constanța Daniel Learciu. Acuzat că taie frunze la câini, Daniel Learciu este acuzat de colegul său din CJC, celălalt vicepreședinte al Consiliului, Claudiu Palaz, că a cumpărat din bani publici un televizor „cât casa“, deși mai avea unul în birou.

„TELEVIZOR CÂT UȘA cumpărat pe banii consiliului județean pentru vicepreședintele ALDE LEARCIU DANIEL! p.s vicepreședintele ALDE are deja un televizor în birou. RU.ȘI.NI.CĂ!!!! aici sunt banii dumneavoastră!“, a scris Palaz pe Faceboook.

Nu știm care este motivul pentru care Learciu a mai achiziționat, din banii CJC, un televizor de mari dimensiuni, dar să sperăm că acesta îl va „ajuta“ în munca pe care o va depune în folosul cetățenilor.

Amintim că Daniel Learciu și-a recâștigat postul de vicepreședinte al Consiliului Județean după ce pierduse funcția în urma excluderii din ALDE, partid pe listele căruia fusese votat ca și consilier județean. În 23 noiembrie 2018, s-a judecat la Tribunalul Constanța plângerea lui Learciu împotriva ordinului prefectului în urma căruia își pierduse mandatul de consilier județean.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta