Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Viteza maximă legală pe drumurile expres ar urma să crească. „Minim 110 km/h va fi”, anunță ministrul Transporturilor

Published

on

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a declarat pentru europafm.ro că se discută în Parlament să fie majorată viteza maximă pe drumurile expres, de la 100, la 110 kilometri pe oră.

„Sunt inițiative în acest moment în parlament, astfel încât 100 de km/h e prea puțin și, dacă nu mă înșel, e în jur de 110 la nivel european pe drumurile expre. Eu cred că în Parlament, la dezbaterile respective, minim 110 va fi viteza cu care se va circula pe drumul expres.”

Ministrul Transporturilor a anunțat, ieri, că se va deschide în curând circulația pe prima porțiune a drumului expres Craiova-Pitești. La jumătatea lunii aprilie vor fi gata primii kilometri din acest drum, care vor funcționa și ca centură ocolitoare a orașului Balș. În luna mai ar putea fi gata și centura orașului Slatina. Cele două sunt parte a Tronsonului 2 din drumul expres Craiova-Pitești. Ministrul Sorin Grindeanu, prezent pe șantier, s-a arătat, în schimb, nemulțumit de stadiul lucrărilor la Tronsonul 1: Craiova – Robăneşti. A avertizat constructorul cu rezilierea contractului.

foto: ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions