Conecteaza-te cu noi

Actual

Constantin Dina, din nou director executiv al DSP Constanța

Published

on

Începând cu data de 21 martie a.c., Constantin Dina a revenit pe funcția de director al DSP Constanța.

Potrivit Biroului de presă al instituției, acesta și-a cerut transferul..

”Domnul conferenţiar universitar doctor Constantin Dina și-a cerut transferul la Direcția de Sănătate Publică din data de 21 martie 2022.”, au precizat reprezentanții DSP.

Tot cu aceeași dată, fostul director Cristina Schipor  devine director economic în cadrul DSP.

Advertisement

Constantin Dina s-a mai aflat de-a lungul anilor în funcția de conducere a DSP Constanța. A fost numit pentru prima oară în anul 2010 și a rămas în funcție până în 2014, când a fost detașat la Ministerul Sănătății.

În anul 2017 a revenit la Constanța, pe același post, însă după câteva luni a ajuns din nou la Ministerul Sănătății, tot prin detașare.

Constantin Dina este și cadru universitar la Universitatea ”Ovidius” din Constanța.

Precizăm că, în cursul zilei de ieri, DNA a anunțat că a început urmărirea penală pe numele lui Dina, pentru că ar fi transmis unui dintre candidații la un concurs organizat de MS o parte din subiecte. Detalii puteți afla din textul de mai jos:

Foto: Biziday.ro

Advertisement

DNA a început urmărirea penală pe numele lui Constantin Dina, fost director al DSP Constanța

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions