Conecteaza-te cu noi

Actual

Vor cădea capete? Control neașteptat la Spitalul Constanța!

Published

on

În cursul acestei dimineți, la sediul Spitalului Clinic Județean Constanța, și-a făcut apariția, într-un mod cu totul surprinzător, Comisia de monitorizare a Autorității Naționale de Management al Calității în Sănătate. Trei membri ai comisiei, respectiv: Marius-Octavian Filip, Mirela Orzan și Horia Suciu au vizita unitatea medicală. Potrivit unui comunicat de presă al Spitalului, la discuții au participat managerul Cătălin Grasa, directorul de Îngrijiri, Cornelia Banu, dar și șefii secțiilor Medicală 2 și ATI, precum și persoana responsabilă de managementul calității. Discuțiile dintre membrii comisiei și conducerea SCJU au vizat evenimentele semnalate in mass media referitoare la cazul pacientului încurcat la morga spitalului. Reamintim că, în urmă cu câteva zile, un bărbat de 88 de ani se afla internat și starea lui de sănătate era gravă. În acest timp, un alt bărbat a încetat din viață, iar asistenta a inversat din greșeală fișele medicale ale celor doi. De aici, a ieșit o întreagă tevatură, deoarece familia celui internat a fost anunțată că omul a murit în spital. Când au ajuns la morgă, pentru a ridica trupul neânsuflețikt, au constatat cu stupoare că s-a făcut o greșeală cutremurătoare. Și a început circul. Să vedem cum se va finaliza, cine va fi găsit responsabil pentru grozâvia produsă și ce sanctiuni vor fi date. Daca vor fi date!

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions