Conecteaza-te cu noi

Actual

Vor să ia Bac-ul, fie și la toamnă! 1675 de candidați s-au înscris la examen

Published

on

 

După zilele libere (timp în care elevii vor studia!!!!), marți, 16 august, va avea loc cea de-a doua sesiune a examenului național de bacalaureat. La această sesiune s-au înscris 1675 de absolvenți ai claselor a XII-a/XIII-a, 1061 dintre aceștia aparținând seriei curente. În 6 centre din județul Constanța, dintre care 4 în municipiu, se organizează probele de evaluare a competențelor lingvistice și digitale, după următorul calendar:

  • 16- 17 august 2016- Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română;
  • 16- 17 august 2016- Evaluarea competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă;
  • 17- 19 august 2016- Evaluarea competenţelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională;
  • 18- 19 august 2016- Evaluarea competenţelor digitale;

La prima probă, Proba A- Evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română sunt așteptați să participe 281 de absolvenți înscriși (259 promoție curentă). Centrele de evaluare a competențelor stabilite la nivelul județului Constanța sunt:

  • Liceul Teoretic Lucian Blaga Constanța;
  • Colegiul Tehnic Tomis Constanța;
  • Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații Constanța;
  • Colegiul Tehnic de Marină Alexandru Ioan Cuza Constanța;
  • Liceul Tehnologic Dragomir Hurmuzescu Medgidia;
  • Liceul Teoretic Callatis

În vederea asigurării corectitudinii și a transparenței acestui examen, în fiecare centru se va desfășura activitatea de supraveghere audio-video, conform prevederilor legale în vigoare.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions