Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Vremea continuă să fie caldă în Dobrogea. Marea va fi agitată

Published

on

Până la sfârșitul lunii septembrie, vremea va fi frumoasă și caldă în Dobrogea.

Potrivit specialiștilor Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, în următoarele zile vremea va fi caldă și în general frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare (rafale, în general, de 45…55 km/h) în special în zona de coastă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime se vor încadra între 15 și 21 de grade. Noaptea, vor fi condiții de ceață.

Și joi vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și, pe alocuri, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 19 grade.

Vineri și sâmbătă, vremea va continua să fie caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și ziua, pe alocuri, vor fi ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 18 grade

Marea va fi agitată

În intervalul 25 septembrie, ora 19:00 – 27 septembrie, ora 20:00, vântul va sufla din sector NE și va avea intensificări temporare cu viteze de 12 – 17 m/s (forța 6 – 7 B). Gradul de agitație al mării: predominant 4 la coastă și predominant 5 în larg.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions