Conecteaza-te cu noi
SEAS

Societate

Vremea devine foarte călduroasă în partea continentală a Dobrogei

Published

on

Vremea pare că s-a dat peste cap. Deși suntem în 22 septembrie, temperaturile în Dobrogea sunt neobișnuit de mari pentru data din calendar.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă și va deveni călduroasă în partea continentală a Dobrogei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 31 de grade, mai scăzute în zona de coastă unde se vor situa între 24…26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

Și mâine vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în partea continentală. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 33 de grade, mai scăzute în zona de coastă unde se vor situa între 24…26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse va fi ceață.

Și duminică vremea se va menține predominant frumoasă și călduroasă în partea continentală. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 31 de grade, mai scăzute în zona de coastă unde se vor situa între 24…26 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 15 și 20 de grade. Dimineața și noaptea, izolat va fi ceață.

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions