Actual

Vreți să beneficiați de bonificație? Plătiți până pe 2 aprilie taxele către SPIT

mart. 14, 2018 Maria Ionescu

Constănțenii care achită integral sumele datorate bugetului local până pe 2 aprilie 2018 beneficiază de bonificații de 10% pentru persoanele fizice, respectiv 5% pentru persoanele juridice din cuantumul impozitului pe clădiri, teren și mijloace de transport.

Modalitățile de plată sunt următoarele:

  1. Online, pe site-ul www.spit-ct.ro(5 rate la Banca Transilvania), prin Internet Banking, prin ordin de plată predefinit pe canal electronic, prin Serviciul Direct Debit utilizând Internet Banking BT;
  2. Prin intermediul telefonului mobil: utilizând aplicația Etax Mobile SPIT Constanța;
  3. Prin ordin de plată: beneficiar Primăria Municipiului Constanța, cod fiscal: 4785631;
  4. Prin numerar la staţiile OMV-Petrom (prin serviciul Westaco Express), la agenţiile băncii Garanti Bank, la oficiile Poșta Română din municipiul Constanța
  5. Prin numerar sau prin intermediul cardului bancar (5 rate la BT, Garanti Bank): la orice agenție fiscală a SPIT.
  6. Prin intermediul cardului bancar (5 rate la BT, Garanti Bank), la centrul comercial Vivo.

“Menționăm că deciziile de impunere transmise contribuabililor nu conțin bonificațiile, fapt pentru care, sumele de plată reprezentând impozit pe clădiri, teren și mijloace de transport, se vor diminua cu 10% în cazul persoanelor fizice, respectiv 5% în cazul persoanelor juridice.”, precizează directorul executiv, Virginia Uzun.

 

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!