Actual

Vreţi să deveniţi ofiţeri SRI? Vă puteţi înscrie până pe 15 aprilie!

mart. 05, 2018 Maria Ionescu

Serviciul Român de Informaţii acceptă înscrieri în vederea selectării candidaţilor pentru studii universitare de master profesional  la Academia Națională de Informații, precum și pentru studii de lungă durată la Academia Tehnică Militară, Academia Forţelor Terestre şi Universitatea Națională de Apărare. Termenul limită de înscriere este 15 aprilie 2018.

Oferta publică de şcolarizate a Serviciului Român de Informaţii este:

Studii universitare de master profesional

Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul“

anul universitar 2018 – 2019 – sesiunea septembrie 2018

NUMĂR DE LOCURI ŞI SPECIALIZĂRI

FACULTATEA DE INFORMAŢII

programul „Intelligence şi securitate naţională” – 50 de locuri

FACULTATEA DE STUDII DE INTELLIGENCE

programul „Analiză de intelligence” – 50 de locuri

PRECIZĂRI PRIVIND OFERTA

Termen limită de înscriere:

15 aprilie 2018

Data de desfăşurare a concursului:

08.09.2018

Durata programului:

4 semestre

Forma de învăţământ:

cu frecvenţă

Detalii privind locurile disponibile şi procedura de admitere se pot obţine consultând oferta publică de școlarizare a ANIMV și oferta publică de școlarizare a ATM și AFT.

Pentru mai multe informaţii despre instituţiile militare de învăţământ superior organizatoare, vă rugăm să consultaţi şi următoarele site-uri oficiale:

http://www.animv.ro

http://www.mta.ro – Academia Tehnică Militară

http://www.armyacademy.ro – Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”

Comments

comments

Maria Ionescu

About The Author

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!