Conecteaza-te cu noi

Actual

„Wali“ – Cel bun lunetist din lume a ajuns în Ucraina

Published

on

„Wali“, un informatician franco-canadian, considerat cel mai bun lunetist din lume, a sosit în Ucraina, pentru a lupta contra forţelor ruse, anunţă presa internaţională. Lunetistul de elită canadian a intrat în Ucraina în toiul nopții pe la granița cu Polonia, scrie New York Post. „Trebuie să ajut pentru că sunt oameni aici bombardați doar pentru că vor să fie europeni și nu rusă.”, a declarat „Wali“, citat de ziarul New York Post.

Între 2009 şi 2011, el şi-a câştigat porecla “Wali” în timpul petrecut în Afganistan ca parte a unităţii de elită JTF-2.  El a reuşit un record de ucidere de la distanţă, cu aproape 3.5 km. Parte a Regimentului Royal Canadian 22, “Wali” şi-a dobândit reputaţia în tururi în Afrganistan, Siria şi Irak. Deşi un lunetist bun ajunge la 5-6 ucideri pe zi, “Wali’ poate ajunge chiar la 40 şi de aceea a devenit o “legendă” în rândul armatei mondiale. El a apărut la diverse emisiuni televizate, iar numele său adevărat nu a fost dat publicităţii, scrie Adevărul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions