Conecteaza-te cu noi
spit constanta

Politica

Zarvă pe modificările aduse Codului Fiscal. Prefecturile, băgate în ședințe extraordinare

Published

on

Scandalul privind propunerile Executivului privind noul Cod Fiscal a scos lumea în stradă, oamenii exprimându-și nemulțumirile vizavi de propunerile premierului Mihai Tudose. De asemenea, reprezentanții principalelor sindicate au amenințat, în ultimele zile, cu manifestări de amploare. Ședința de Guvern programată pentru vineri, 3 noiembrie, a fost amânată pentru luni, 6 noiembrie. Ieri, Tudose a anunțat că miercuri, respectiv mâine, 8 noiembrie noul Cod Fiscal va fi supus votului.

Astăzi, prefecții au convocat, cu recomandare de la centru, ședințe extraordinare ale Comisiilor de Dialog Social care a avut pe ordinea de zi prezentarea noului Cod Fiscal. Și la Constanța, prefectul Ioan Albu a convocat Comisia de Dialog Social, așa cum i s-a transmis de la București, iar materialul prezentat și discutat este acesta:

MODIFICARI COD FISCAL

Advertisement

 

Amintim că, prim-ministrul Mihai Tudose a declarat marţi, la Parlament, că miercuri se va desfășura ședința de Guvern, iar modificările noului Cod Fiscal în care sunt incluse și transferul contribuțiilor de la angajator la angajat, vor fi făcute prin Ordonanță de Urgență. Cu această ocazie, premierul a fost întrebat dacă vor fi trecute contribuţiile de la angajat la angajator, iar Tudose a răspuns scurt: “Da”.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Activitatea mea profesională nu este una complicată. Am descoperit frumusețea textului jurnalistic în 2002 în redacția cotidianului “Replica de Constanța”, unde am fost redactor timp de 5 ani și jumătate, după care am ales ca întrebările incomode pe departamentul Politică / Administrație să le adresez din redacția unui alt important cotidian constănțean. “Observator de Constanța” a fost pentru 8 ani locul unde m-am dezvoltat profesional, am cunoscut oameni din toate categoriile sociale și am primit aprecieri pentru fiecare efort depus. În 2015, am ales întreruperea activității pentru a mă alătura unei echipe de campanie electorală pentru alegerile locale din vara lui 2016. Experiența a fost interesantă, însă dorul de tastele laptopului unde-mi scriam materialele de presă nu m-au lăsat să-mi doresc o carieră în administrație. Așa am ales “Ordinea.ro”!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions