Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Zeci de milioane de lei, împărțite primăriilor de Consiliul Județean Constanța pentru finanțarea proiectelor locale. Iată lista!

Published

on

consiliul judetean constanta

Consilierii județeni au aprobat, astăzi, două proiecte importante prin care primăriile din județ primesc bani. Este vorba despre repartizarea sumei totale de 21.340.000 de lei către unitățile administrativ-teritoriale pentru sumele defalcate din TVA în anul 2024 pentru finanțarea cheltuielilor privind drumurile județene și comunale. Totodată, a mai fost repartizată către primării și suma de 36.829.000 de lei din cote defalcate din impozitul pe venit în anul 2024 pentru susținerea programelor de dezvoltare locală, pentru susținerea programelor de infrastructură care necesită cofinanțare locală, precum și pentru cheltuielile de funcționare pe care unitățile administrativ-teritoriale din județ, în mod justificat, nu le pot finanța din veniturile proprii și din sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale.

Sume defalcate din TVA:

sume defalcate tva

Sume din cote defalcate din impozitul pe venit:

sume primarii tva

sume primarii tva

sume primarii tva

 

sume primarii tva

sume primarii tva

 

sume tva primarii

 

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions