Conecteaza-te cu noi
SEAS

Administratie

Stelian Ion: „Este nevoie urgent de o parcare supraetajată în zona Badea Cârțan“

Published

on

parcare badea cartan

Liderul USR Constanța, deputatul Stelian Ion, spune că, în condițiile în care proiectele de mobilitate urbană ale Primăriei vor duce la dispariția a mii de locuri de parcare de pe marile bulevarde, se impune amenajarea unor parcări etajate. Stelian ion spune este nevoie urgent de o parcare în zona Badea Cârțan, însă parcarea metalică supraetajată propusă de USR este un alt proiect pe care primarul Vergil Chițac l-a băgat la sertar.

„Deși anul trecut proiectul fusese inclus în buget pentru studiul de fezabilitate, Chițac a decis că are alte priorități, cum ar fi eliminarea a sute de locuri de parcare de pe bulevarde sau distrugerea parcului de la Gară sau parcul Tăbăcărie.

Cu toate acestea, colegii mei din USR vor depune un nou amendament la bugetul local pentru 2024 pentru reintroducerea studiului de fezabilitate destinat construirii unei parcări metalice supraetajate de care locuitorii din zona Badea Cârțan au nevoie.

Propunerea noastră este ca parcarea să fie construită pe locul unde acum se află clădirea ce găzduia fostul sediu SPIT, în apropierea intersecției cu Aleea Stadionului. Au fost luate în calcul starea precară a clădirii și suprafața mare de teren disponibilă ce poate fi utilizată în acest scop. Este o soluție practică și eficientă la problema lipsei locurilor de parcare în zonă!“, spune Stelian Ion.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions