Connect with us

Actual

Zeci de posturi vacante la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Angajări pe perioadă DETERMINATĂ

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, Serviciul  de Ambulanţă Judeţean Constanţa a postat două anunţuri de angajare  pe perioadă determinată, pe perioada stării de alertă.

“Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează recrutare personal fără concurs pentru posturile vacante sau temporar vacante, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-1.”, precizează SAJ Constanţa.

Este vorba despre 12 posturi de medici, 17 posturi de asistent medical, 52 de posturi de şofer şi 3 posturi de operator-registrator medical de urgenţă.

Potrivit unui prim anunţ, se fac angajări de medici şi asistente medicale pentru staţia centrală, precum şi pentru substaţiile Băneasa, Mangalia, Năvodari şi Ovidiu. Cele 12 posturi de medici sunt valabile pentru staţia centrală. În ceea ce priveşte posturile de asistent medical acestea sunt distribuite în felul următor: – 8 posturi pentru staţia centrală, 1 post pentru substaţia Băneasa, 2 pentru substaţia Mangalia, 1 pentru Năvodari şi 5 pentru substaţia Ovidiu.

Condiţiile generale şi cele specifice pentru ocuparea acestor posturi le găsiţi în următorul pdf:

Anunt 16803 19112020

În vederea recrutării, candidaţii vor depune un dosar, în termen de două zile lucrătoare de la data publicării anunţului, în intervalul 20 – 23 noiembrie a.c., la adresa de e-mail resurse@ambulance-ct.ro, care va conţine documentele solicitate scanate în format pdf.

Serviciul de Ambulanţă Constanţa a precizat că dosarele candidaţilor trebuie să fie complete. “Nu se admit completări la dosarul de angajare fără concurs.”.

Dosarele depuse vor fi analizate de comisia de selecţie, în data de 25 noiembrie şi rezultatele vor fi anunţate în 26. În cazul în care sunt depuse mai multe dosare pentru acelaşi post, se va organiza un interviu, după care se vor stabili rezultatele finale.

Tot în cursul zilei de azi, Serviciul de Ambulanţă Constanţa a anunţat că organizează recrutarea de personal fără concurs, pe perioadă determinată pe perioada stării de alertă pentru următoarele posturi de şofer şi operator-registrator medical de urgenţă:

16 posturi de şofer autosanitară II pentru Compartimentul de consultaţii de urgenţă  la domiciliu şi transport sanitar neasistat, după cum urmează: – 3 posturi pentru substaţia Medgidia, 3 posturi pentru substaţia Mangalia şi 10 posturi pentru staţia centrală. De asemenea, sunt 36 de posturi  de şofer autosanitară pentru Compartimentul de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat. Acestea sunt 31 dintre ele pentru staţia centrală şi 5 pentru substaţia Ovidiu.

Mai sunt, de asemenea, vacante 3 posturi de Operator – registrator medical de urgenţă debutant, toate pentru Dispeceratul integrat.

Şi pentru aceste posturi sunt condiţii generale de angajare, precum şi condiţii specifice, pe care le veţi găsi în pdf-ul de mai jos:

În vederea recrutării, candidaţii vor depune un dosar în termen de două zile de la data publicării acestui anunţ, respectiv în intervalul 20 – 23 noiembrie., la adresa de e-mail: resurse@ambulance-ct.ro care va conţine mai multe documente scanate în format pdf.

Dosarele depuse vor fi analizate de comisia de selecţie. În data de 26 noiembrie are loc selecţia dosarelor. Dacă sunt depuse mai multe dosare pentru un post se va organiza interviu.

Derularea selecţiei: 20 – 23 noiembrie înscrierea, 26 – selecţia dosarelor, 27 – rezultate selecţie, apoi va urma interviul (dacă va fi cazul), iar apoi sunt afişate rezultatele finale.

Relaţii suplimentare: telefon 0241. 624.711 – interior 138 sau pe site-ul instituţiei.

Anunt 16817 19112020

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă

Actual

Alertă în satul Almălău. Un bărbat electrocutat a rămas agățat de un stâlp

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul zilei de azi, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină în localitatea Almălău, comuna Ostrov, unde a fost găsită o persoană inconștientă. Din primele informații, aceasta este agățată de un stâlp, în apropiere de CAP.

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 65 de ani, care s-a electrocutat.

La fața locului au plecat de urgență două ambulanțe de la SAJ Constanța, precum și o autospecială de stingere și o autoscară.

Se pare că este vorba despre un pensionar din localitate, care ar fi vrut să întindă un cablu.

Știre în curs de actualizare.

 

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Cadavrul unui bărbat a fost recuperat din Dunăre, în apropiere de Topalu

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei dimineți, militarii ISU Constanța au fost solicitați să intervină pe Dunăre, în apropierea localității Topalu, unde un pescar a observat un cadavru.

La fața locului s-au deplasat 7 pompieri cu o barcă, o autospecială de interventie și un echipaj SMURD.

Trupul neînsuflețit al bărbatului – în vârstă de aproximatriv 50 de ani – a fost adus la mal și a fost preluat de către polițiștii de la Transporturi.

Până în acest moment, nu a fost identificat.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Militarii români se retrag din Afganistan. Primul contingent a ajuns ieri în țară

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Primul contingent, alcătuit din circa 70 de militari români care au fost în misiune în Afganistan, a sosit sâmbătă, 8 mai, în Baza 90 Transport Aerian cu o aeronavă C 17 Globemaster III a partenerului american.

Planul de retragere a celor peste 600 de militari este coordonat cu comandanţii din teatrul de operaţii, astfel încât procesul să se desfășoare coerent şi în condiţii de maximă siguranţă.

Potrivit Biroului de presă al MApN, finalizarea procedurilor va avea loc până la 11 septembrie 2021 dar, din motive de securitate, calendarul repatrierii militarilor nu este public, însă este sincronizat permanent cu planificările celorlalți membri ai Alianței Nord-Atlantice.

Ministerul Apărării Naționale a demarat, de la 1 mai, procesul de retragere a militarilor români din Afganistan, conform Declarației comune a Consiliului Nord-Atlantic adoptată la recenta reuniune extraordinară comună a miniștrilor de externe si miniștrilor apărării din statele membre ale NATO.

România a participat cu trupe în Afganistan încă din anul 2002, atât la Operația Enduring Freedom cât și la ISAF, în spiritul solidarității față de partenerul strategic american și pentru consolidarea poziției naționale ca partener aliat.

În ianuarie 2001, primele efective de militari români – un pluton de poliție militară, o aeronavă C130 Hercules și ofițeri delegătură au fost dislocați în Afganistan, în cadrul operației ISAF, iar în luna iulie 2002, a fost dislocat în teatrul de operații Afganistan primul batalion de infanterie românesc într-o misiune de luptă în afara teritoriului național după cel de Al Doilea Război Mondial.

Din 2002 și până în prezent, un număr de peste 32.000 de militari ai Armatei României au participat la misiunea din Afganistan, în rotații de câte șase luni, atât în cadrul unor elemente de comandă și control de nivel brigadă, cât și în cadrul unor structuri de forțe de nivel batalion, companie, pluton, echipe operaționale de consiliere și legătură (OMLT), detașamente din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale, echipe de instructori ANA Training, subunități CIMIC. La misiuni au luat parte și elemente de sprijin logistic din cadrul Comandamentului Logistic Întrunit, structuri din cadrul Comandamentului Comunicațiilor și informaticii, structuri din cadrul Forțelor Navale Române, personal de stat major încadrat în comandamente NATO și multinaționale. Forțele Aeriene Române au asigurat în două misiuni diferite comanda Aeroportului Internațional din Kabul (KAIA).

Misiunile militarilor români în teatrul de operații din Afganistan au fost coordonate de Comandamentul Forțelor Întrunite din cadrul MApN.

În ultima perioadă, România a fost unul dintre cele mai importante state contributoare cu trupe la Misiunea Resolute Support, cu peste 600 de militari dislocaţi, iar în ultimii șase ani participarea la RSM a constituit principala prioritate privind contribuţia Armatei României la operaţii în afara teritoriului statului roman.

În cei 19 ani de participare cu structuri militare în acest teatru de operaţii, 27 de militari români și-au pierdut viața în acțiuni de luptă, iar peste 200 au fost răniți.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: