Connect with us

Actual

Zeci de posturi vacante la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Angajări pe perioadă DETERMINATĂ

Maria Ionescu

Publicat

la

În cursul zilei de azi, Serviciul  de Ambulanţă Judeţean Constanţa a postat două anunţuri de angajare  pe perioadă determinată, pe perioada stării de alertă.

“Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa organizează recrutare personal fără concurs pentru posturile vacante sau temporar vacante, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, conform art. 11 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-1.”, precizează SAJ Constanţa.

Este vorba despre 12 posturi de medici, 17 posturi de asistent medical, 52 de posturi de şofer şi 3 posturi de operator-registrator medical de urgenţă.

Potrivit unui prim anunţ, se fac angajări de medici şi asistente medicale pentru staţia centrală, precum şi pentru substaţiile Băneasa, Mangalia, Năvodari şi Ovidiu. Cele 12 posturi de medici sunt valabile pentru staţia centrală. În ceea ce priveşte posturile de asistent medical acestea sunt distribuite în felul următor: – 8 posturi pentru staţia centrală, 1 post pentru substaţia Băneasa, 2 pentru substaţia Mangalia, 1 pentru Năvodari şi 5 pentru substaţia Ovidiu.

Condiţiile generale şi cele specifice pentru ocuparea acestor posturi le găsiţi în următorul pdf:

Anunt 16803 19112020

În vederea recrutării, candidaţii vor depune un dosar, în termen de două zile lucrătoare de la data publicării anunţului, în intervalul 20 – 23 noiembrie a.c., la adresa de e-mail resurse@ambulance-ct.ro, care va conţine documentele solicitate scanate în format pdf.

Serviciul de Ambulanţă Constanţa a precizat că dosarele candidaţilor trebuie să fie complete. “Nu se admit completări la dosarul de angajare fără concurs.”.

Dosarele depuse vor fi analizate de comisia de selecţie, în data de 25 noiembrie şi rezultatele vor fi anunţate în 26. În cazul în care sunt depuse mai multe dosare pentru acelaşi post, se va organiza un interviu, după care se vor stabili rezultatele finale.

Tot în cursul zilei de azi, Serviciul de Ambulanţă Constanţa a anunţat că organizează recrutarea de personal fără concurs, pe perioadă determinată pe perioada stării de alertă pentru următoarele posturi de şofer şi operator-registrator medical de urgenţă:

16 posturi de şofer autosanitară II pentru Compartimentul de consultaţii de urgenţă  la domiciliu şi transport sanitar neasistat, după cum urmează: – 3 posturi pentru substaţia Medgidia, 3 posturi pentru substaţia Mangalia şi 10 posturi pentru staţia centrală. De asemenea, sunt 36 de posturi  de şofer autosanitară pentru Compartimentul de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat. Acestea sunt 31 dintre ele pentru staţia centrală şi 5 pentru substaţia Ovidiu.

Mai sunt, de asemenea, vacante 3 posturi de Operator – registrator medical de urgenţă debutant, toate pentru Dispeceratul integrat.

Şi pentru aceste posturi sunt condiţii generale de angajare, precum şi condiţii specifice, pe care le veţi găsi în pdf-ul de mai jos:

În vederea recrutării, candidaţii vor depune un dosar în termen de două zile de la data publicării acestui anunţ, respectiv în intervalul 20 – 23 noiembrie., la adresa de e-mail: resurse@ambulance-ct.ro care va conţine mai multe documente scanate în format pdf.

Dosarele depuse vor fi analizate de comisia de selecţie. În data de 26 noiembrie are loc selecţia dosarelor. Dacă sunt depuse mai multe dosare pentru un post se va organiza interviu.

Derularea selecţiei: 20 – 23 noiembrie înscrierea, 26 – selecţia dosarelor, 27 – rezultate selecţie, apoi va urma interviul (dacă va fi cazul), iar apoi sunt afişate rezultatele finale.

Relaţii suplimentare: telefon 0241. 624.711 – interior 138 sau pe site-ul instituţiei.

Anunt 16817 19112020

 

 

Comments

comments

Continuă să citești
Reclamă
Apasă pentru a comenta

Trebuie să te autentifici pentru a scrie un comentariu Login

Lasă un răspuns

Actual

Ordinul lui Teodosie: Toți preoții din județ, chemați la Peștera Sf Andrei în 30 noiembrie

Tatian Iorga

Publicat

la data de

Scris de

Războiul Arhiepiscopului Tomisului, IPS Teodosie cu autoritățile atinge alt nivel. După ce magistrații i-au respins cererea privind autorizarea pelerinajului la Mănăstirea Sf Andrei, IPS Teodosie e hotărât să cheme toți preoții din județ la mănăstire în 30 noiembrie. Potrivit unei adrese către toate protoieriile din Arhiepiscopia Tomisului, preoții, personalul clerical și călugării sunt înștiințați că sunt delegați în 30 noiembrie la Mănăstirea Peștera Sfântului Andrei pentru a săvârși Sfânta Liturghie. Tot IPS mai spune în adresă că Potrivit bisericile vor rămâne deschise pentru închinare și rugăciune individuală.

 

Sursa: dobrogealive.ro

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Accident rutier pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa. Circulaţia este blocată

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

În cursul acestei seri, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa a avut loc un evenimwent rutier în care au fost implicate trei autoturisme. La ora actuală, circulaţia este blocată.

Potrivit Biroului de presă al DRDP Constanţa, accidentul a avut loc între km 183-184, pe calea de rulare Constanţa – Bucureşti. În acest eveniment au fost implicate 3 autovehicule, două persoane fiind rănite.

Circulația rutieră este blocată la această oră în zona producerii accidentului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 183, pe sensul către București, localitatea Medgidia, județul Constanța, un autoturism a colizionat un autotren oprit din cauza unor probleme tehnice. Din primele informații, două persoane au suferit leziuni. Traficul rutier este întrerupt pe sensul către Capitală, formându-se coloană de aproximativ 700 de metri.

Reamintim că pe tronsonul kilometric 130 – 212 al autostrăzii A2 București-Constanța se circulă în condiții de ceață densă, astfel că șoferii sunt sfătuiți să sporească atenția la volan, să reducă viteză, să evite manevrele riscante în trafic, să folosească în mod corespunzător luminile din dotarea autovehiculelor și să mărească distanța de siguranță între vehicule.

Update: În urmă cu puţină vreme, circulația a fost reluată pe o bandă pe autostrada A2 București-Constanța.  Impactul s-a soldat cu rănirea gravă a unei persoane și rănirea ușoară a alteia, ambele fiind transportate la spital pentru investigații medicale.

Se estimneză ca circulația să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute.

Update2: Circulaţia a fost reluată pe ambele benzi.

Foto: DRDP Constanţa

Comments

comments

Continuă să citești

Actual

Spitalul Județean Constanța crește capacitatea de testare PCR

Maria Ionescu

Publicat

la data de

Scris de

Spitalul Județean “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost dotat cu un  nou echipament de ultimă generație, esențial activității din cadrul Laboratorului de Biologie Moleculară. Este vorba despre un sistem automat de extracție a acidului nucleic datorită căruia va crește capacitatea de testare PCR. Acesta a fost achiziționat de Grupul de firme Histria în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navigatorilor și valoarează 135.000 lei.

Mulțumim pentru această investiție și efortul pe care l-ați făcut, sperăm ca societatea civilă să participe, în continuare, la bunul mers al acestei situații, care este și greu de suportat, și greu de gestionat, pentru că nimeni de pe planeta aceasta nu a fost pregătit nici logistic, nici uman, să se confrunte cu așa ceva, și atunci, trebuie să ne mobilizăm, să fim uniți, pentru că este singura șansă să depășim toate problemele care apar.”, a declarat Ioan Tiberiu Tofolean, managerul SCJU Constanța.

Laboratorul de Biologie Moleculară din cadrul SCJU mai dispune de 2 echipamente de testare PCR, achiziționate de către Grupul de firme Histria în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navigatorilor și Sindicatul Liber al Navaliştilor.

Noul echipament are o capacitate de lucru mai mare. Poate prelucra 48 de probe în același timp și, datorită vitezei, durata de lucru este de aproximativ o oră. Mai mult, datorită noului echipament achiziționat de către Grupul de firme Histria în parteneriat cu Sindicatul Liber al Navigatorilor, Laboratorul de Biologie Moleculară din cadrul SCJU poate prelucra zilnic până la 160 de probe.

“De la începutul activității, în cadrul Laboratorului au fost efectuate 14 000 teste PCR.”, a precizat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Comments

comments

Continuă să citești

Luna asta s-au urmarit: