Connect with us

Actual

Zeci de sancțiuni contravenționale, aplicate ieri de polițiștii constănțeni

Published

on

În cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19.

La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța și localitățile limitrofe au participat peste 60 de polițiști de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și acțiuni speciale, precum și jandarmi ai Grupării Mobile „Tomis” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 80 de autovehicule, totodată fiind verificate 20 de localuri.

În urma activităților, au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 17.000 de lei.

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un local de pe strada Soveja (sală de jocuri), nu se respectă programul de funcționare, potrivit legislației în vigoare.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Polițiști din cadrul Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un operator economic de pe strada Dezrobirii (teren de fotbal), desfășoară activități sportive în spațiu închis, fiind încălcate reglementările legale.

Administratorul societății comerciale a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!