Conecteaza-te cu noi

Societate

Zeci de școli din județul Constanța, fără apă! Vezi cum se desfășoară cursurile

Published

on

Astăzi, 21 septembrie, și în primele ore ale zilei de mâine va fi afectată activitatea unor unități de învățământ din municipiul Constanța și din localități limitrofe, respectiv: Cumpăna, Lazu, Agigea, Eforie Nord, Techirghiol, ca urmare a efectuării unor lucrări la rețelele de distribuție a apei.

În urma centralizării informațiilor transmise către Inspectoratul Școlar Județean Constanța de către directori, 49 de unități de învățământ aflate în zonele în care se vor efectua aceste lucrări au luat măsuri precum: asigurarea rezervelor de apă necesare și reducerea programului școlar.

”O singură unitate de învățământ nu a reușit, până la acest moment, să ia măsurile necesare, urmând să transmită hotărârea Consiliului de administrație cu privire la organizarea activității în perioada mai sus menționată.”, a precizat Mihai Sorin, inspector general școlar al IȘJ Constanța.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a solicitat Inspectoratului Școlar Județean să transmită către toate unitățile de învățământ afectate de întreruperea furnizării apei măsuri precum:

Advertisement

– copii și elevii să fie anunțați să vină în unitățile de învățământ cu sticle individuale de apă potabilă;

-ieri au fost intensificate măsurile de curățenie, spălare și dezinfecție a tuturor spațiilor;

– efectuarea strictă și corectă a triajului epidemiologic.

Foto: Digi24

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions