Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Actual

Zeci de șoferi, testați cu aparatele etilotest și drugtest în județul Constanța

Published

on

actiune politie

În perioada 30-31 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și prevenirea accidentelor de circulație.

Acțiunea s-a desfășurat pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, având ca scop depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, au fost testate 61 de persoane cu aparatul etilotest și 5 persoane cu aparatul drugtest.

În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 6.100 de lei.

Advertisement
palaz

De asemenea, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere și au fost constatate două infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Exemple:

La data de 31 august a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, aparatul radar înregistrând viteza de 103 km/h, pe un tronson de drum unde viteza legală este de 50 km/h.

La data de 31 august a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autotursim, pe D.N. 39, în stațiunea Vama Veche, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

actiune politie

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Advertisement
palaz

Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

La data de 30 august a.c., polițiștii au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Plajei, din stațiunea Vama Veche, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la canabis.

Ulterior, bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în sânge.

S-a întocmit dosar de cercetare penală.

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions