Conecteaza-te cu noi
SEAS

Actual

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită alături de polițiștii constănțeni

Published

on

Mâine, 1 iunie, începând cu ora 12.00, polițiștii constănțeni invită toți copiii, însoțiți de părinți, bunici și profesori, în zona centrală a municipiului Constanța, respectiv în fața Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, situat pe bulevardul Tomis, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.

Pentru că această activitate este dedicată celor mici, polițiștii constănțeni le-au pregătit multe surprize: prezentarea autospecialelor și a tehnicii instituției (ordine publică, rutieră, criminalistică, acțiuni speciale), educație rutieră și concursuri.

Copiii vor avea ocazia de a-i întâlni pe “mascați” și patrupedele acestora, de a-și crea amprenta, care le va rămâne drept amintire, de a se urca pe motocicletele polițiștilor rutieri și a de a vedea interiorul autospecialelor polițiștilor de ordine publică.

”Toate aceste activități vor fi acompaniate de muzică, zâmbete, dulciuri și multe, multe baloane.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Constanța și ai International Police Association – Regiunea 1 Constanța. Vă așteptăm cu drag!”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions