Connect with us

Actual

Ziua Internațională a Copilului, sărbătorită alături de polițiștii constănțeni

Published

on

Mâine, 1 iunie, începând cu ora 12.00, polițiștii constănțeni invită toți copiii, însoțiți de părinți, bunici și profesori, în zona centrală a municipiului Constanța, respectiv în fața Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, situat pe bulevardul Tomis, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.

Pentru că această activitate este dedicată celor mici, polițiștii constănțeni le-au pregătit multe surprize: prezentarea autospecialelor și a tehnicii instituției (ordine publică, rutieră, criminalistică, acțiuni speciale), educație rutieră și concursuri.

Copiii vor avea ocazia de a-i întâlni pe “mascați” și patrupedele acestora, de a-și crea amprenta, care le va rămâne drept amintire, de a se urca pe motocicletele polițiștilor rutieri și a de a vedea interiorul autospecialelor polițiștilor de ordine publică.

”Toate aceste activități vor fi acompaniate de muzică, zâmbete, dulciuri și multe, multe baloane.

Activitățile sunt desfășurate cu sprijinul Corpului Național al Polițiștilor Constanța și ai International Police Association – Regiunea 1 Constanța. Vă așteptăm cu drag!”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Constanța.

Foto: Ilustrativ

Comments

comments