Connect with us

Actual

Bărbați cercetați pentru trafic de droguri. Doi dintre ei au fost arestați

Published

on

La data de 29 mai a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, în cadrul unei acțiuni privind combaterea traficului de droguri, au efectuat două activități de prindere în flagrant delict a trei persoane.

Astfel, în urma unei acțiuni organizate în noaptea de 29 mai a.c., a fost depistat un bărbat, în timp ce deținea, în vederea comercializării, 31 de grame de cannabis.

Acesta a fost reținut, pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

În continuarea activităților, în aceeași zi, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant delict a doi bărbați, din județul Ilfov, care ar fi vândut unei persoane, din județul Tulcea, 100 de grame de cannabis.

Advertisement

În urma perchezițiilor auto și a două percheziții domiciliare realizate în cauză, au fost ridicate aproximativ 1,6 kg de cannabis, grindere, un aparat de vidat, sume de bani, cântare electronice de precizie și aparate pentru cultivarea și creșterea cannabisului.

La data de 29 mai a.c., cei doi au fost reținuți, pentru de 24 de ore, iar ulterior, unul dintre ei a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, iar, față de celălalt, a fost luată măsura arestului la domiciliu.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

”La acțiuni au participat și polițiști din cadrul din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele bănuite beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”, au precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Tulcea.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement