Conecteaza-te cu noi

Actual

”Piticii” de la Liceul cu Program Sportiv ”Nicolae Rotaru”, în vizită la jandarmii constănțeni

Published

on

Astăzi 31 mai, elevii clasei I A din cadrul  Liceului cu Program Sportiv “Nicolae Rotaru” Constanta, însoțiți de  învățătoarea lor au păşit în cazarma Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, veseli şi curioşi.

După o scurtă prezentare a Jandarmeriei Române, copiilor le-a fost prezentat inspectoratul şi misiunile jandarmilor constănţeni.

Curiozitatea celor mici a fost atrasă de standurile în care au fost expuse materiale şi tehnică din dotarea jandarmilor.

Maşinile de intervenţie au reprezentat o altă atracţie, sirenele au sunat, spre deliciul celor mici. Dar cea mai mai mare surpriză a fost întâlnirea cu doi câini de serviciu din dotarea unităţii.

Advertisement

Plt. maj. Tălpău Robert a vorbit copiilor despre misiunile câinilor de serviciu şi colaborarea dintre câine şi om. Dada şi Rebada au prezentat împreună cu conductorii lor exerciţii de dresaj, cei mici fiind încântaţi de  prezenţa celor doi prieteni necuvântători.

Copiii ar fi dorit o mai multă apropiere de câini, chiar să-i mângâie, dar aceștia nefiind obişnuiți cu micuţii vizitatori, întâlnirea s-a desfăşurat de la distanţă. Copiii le-au urmărit evoluţia lor, iar apoi au aplaudat câinii de serviciu şi conductorii acestora.

Dada, ciobănescul german în vârstă de 2 ani şi şase luni va participa în perioada următoare la un nou stagiu de pregătire, fapt pentru care până la următoarea vizită va putea executa noi comenzi şi exerciţii.

”Exprimând dorinţa de reveni cât de curând în mijlocul jandarmilor, mulţumiţi de cele văzute, mulţi dintre elevi au promis că vor deveni jandarmi, respectiv jandarmeriţe.

Mulţumim pentru vizită şi adresăm cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului , atât copiilor cât şi părinţilor, o zi însorită şi plină de bucurii. La mulţi ani!!, au menționat reprezentanții Biroului de presă al IJJ Constanța.

Advertisement

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions