Conecteaza-te cu noi

Actual

1 martie, cu accident de muncă… în afara locului de muncă!

Published

on

 

Pe data de 1 martie, când toată lumea se gândea doar la ghiocei și la mărțișoare, a avut loc un accident. Nimic grav! Adică vreau să spun că nu a fost necesară intervenția mașinii de Ambulanță sau cea a Descarcerii, cum se întâmplă de cele mai multe ori. Dar… Victima se îndrepta spre locul de muncă, motiv pentru care evenimentul a fost consemnat de către ITM Constanța. Dar iată ce anume s-a întâmplat. Era ora 7.45 a dimineții de 1 martie și Stoicescu Cristian Marius, în vârstă de 61 de ani, se îndrepta grăbit spre serviciu, adică spre Administrația Porturilor Maritime. La trecerea de pietoni din fața restaurantului Vraja Mării, el a fost accidentat de către o mașină. Cert este că omul, angajat ca și agent de contractări și achiziții, s-a ales cu pierderea temporară a capacității de muncă. Așa cum era firesc, a fost anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care a demarat cercetările în acest caz. Potrivit ITM, accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către CN APMC. ”După finalizarea cercetării, dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions