Conecteaza-te cu noi

Actual

Șapte persoane reținute! Sunt cercetate pentru 24 de furturi din locuințe!

Published

on

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii mai multor furturi din locuințe, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, bănuit de comiterea faptelor. Astfel, în perioada iulie – noiembrie 2016, cel în cauză, aflat în arest preventiv, ar fi comis 7 furturi din locuințe. În urma extinderii cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit că bărbatul ar mai fi comis alte 17 furturi din locuințe, în perioada septembrie 2015 – noiembrie 2016. De asemenea, a fost probată activitatea infracţională a încă cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 38 de ani și a două femei, de 37, respectiv 39 de ani, toți din Constanța, bănuiți că ar fi achiziționat, în mod repetat, diverse bunuri sustrase din locuinţe de către bărbatul în vârstă de 39 de ani. Faţă de toate cele şapte persoane a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanțe, urmând ca în ziua de 03.03.2017 să fie prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare, acestea fiind introduse în C.R.A.P.  al I.P.J. Constanța.

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions