Conecteaza-te cu noi
stelian ion

Societate

3 zile de gaming la mare – explozie de adrenalină pentru pasionații de jocuri video

Published

on

gaming

Bucurați-vă de cel mai tare festival de gaming din Constanța! Evenimentul inaugural Clutch este pregătit să transforme sfârșitul acestei veri într-o explozie de adrenalină pentru toți pasionații de jocuri video.

eSports Gateway în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Constanța ”Teodor T. Burada”, Serviciul Coordonare Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin” și Exploatare a Filmelor, vă invită să participați la prima ediție a evenimentului de gaming Clutch, care se va desfășura în perioada 31 august – 2 septembrie, la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret ”Jean Constantin” din Constanța.

Evenimentul Clutch aduce în prim-plan trei zile de intensitate și pasiune pentru gaming, oferind o platformă de explorare și competiție pentru cei mai dedicați jucători. În cadrul acestui eveniment inaugural, pasionații de jocuri video vor avea oportunitatea unică de a se întâlni, de a se confrunta în turnee competitive și de a participa la activități educaționale interactive.

Printre momentele cheie ale evenimentului se numără turneele pentru cele mai populare jocuri din România: Counter Strike: GO, Clash Royale, Fifa 23, PUBG: Mobile, Street Fighter 6, Rocket League și League of Legends: Wild Rift. Aceste competiții vor pune la încercare abilitățile și strategiile celor mai pricepuți jucători, oferindu-le șansa de a se măsura cu alți pasionați și de a câștiga premii valoroase.

Advertisement
palaz

Evenimentul Clutch se remarcă prin deschiderea sa către toți pasionații de gaming și entuziaști. Intrarea este gratuită, iar înscrierea la turnee este, de asemenea, gratuită, oferind oportunitatea tuturor să participe și să împărtășească bucuria jocurilor video. Pe lângă competițiile intense, evenimentul oferă și ateliere și activități educaționale, precum introducerea în dezvoltarea de jocuri, cariere în esports, sănătatea și dependența de jocurile video.

Evenimentul Clutch marchează începutul unei tradiții anuale, cu dorința de a aduce comunitatea de gaming împreună în fiecare an. Organizatorii își propun să creeze o platformă durabilă pentru pasionații de jocuri video, unde aceștia să se poată întâlni, învăța și concura, într-un cadru educativ și distractiv.

Pentru mai multe informații despre evenimentul Clutch și programul detaliat, vă rugăm să vizitați serverul oficial de Discord al organizatorilor: https://discord.gg/esports-gateway-633627881242886144

Advertisement
palaz

Comentarii pe Facebook

Autentifica-te pe Facebook pentru a comenta

Am devenit jurnalist în urmă cu foarte mulţi ani, pe la începutul lui 1992. Era dificil, pentru că lumea era avidă de informaţii, iar adunarea acestora presupunea foarte multă muncă. Redacţia ziarului Telegraf a constituit lansarea mea în presă, iar viaţa mea personală a devenit extrem de simplă: lucram de dimineaţa până în cursul nopţii. După vreo 6 ani, timp în care am început să fac şi televiziune, la TV Neptun, am decis să plec la subredacţia de Constanţa a ziarului Naţional. Acela a fost momentul în care am lucrat în paralel în presa scrisă şi în cea audio, la mai multe posturi de radio, începând cu Europa FM şi terminând cu Mix FM. A venit apoi perioada în care mi-am dorit mai mult şi am continuat să fac şi televiziune, la Antena 1, iar apoi la B1TV. Însă presa scrisă a rămas, mereu, marea mea pasiune. Am ajuns redactor şef adjunct la Observator de Constanţa, unde am rămas mai bine de 10 ani. Apoi am stabilit că ajunge cu genul acesta de muncă în care îţi neglizeji familia, că este cazul să fac altceva. Şi am devenit PR! După 5 ani, mi-am reamintit că doar presa mă satisface din toate punctele de vedere! Motiv pentru care ... iată-mă!

Advertisement

Despre Noi

Știri și investigații din județul Constanța.
Aici găsiți subiectele care contează.

Asociația Puterea Civică

Forma legală: ONG/Asociație
Cod de Identificare Fiscală: 24860568

Adresa: Constanța, Bd. IC Brătianu nr. 48, Bl. G29 (Complex Intim), Et. 1, Biroul 7.

Telefon: 0241.625.564

E-mail: ordinea.ro@gmail.com
Copyright © 2018 Ordinea.RO - Theme by MVP Themes, powered by WordPress. Administrat, Implementat, Optimizat de Takmate Solutions